Salantų gimnazijoje karaliavo DĖKINGUMAS

  • Paskelbta: 2024-06-17
  • Kategorija: Renginiai

Birželio 11 dieną Salantų gimnazijoje vyko tradicinė devynioliktoji Padėkos šventė.

Nepastebėjome, kaip prabėgo metai, ir visus tuos metus gimnazijos bendruomenė kaip darbščios bitės medų nešė į gimnaziją laimėjimus, įgyvendino iniciatyvas ir projektus – garsino gimnaziją rajone, šalyje ir už jos ribų. Džiaugtis yra kuo: rajono, regiono, šalies konkursuose ar olimpiadose prizines vietas iškovojo 46 mokiniai, 6 kolektyvai-komandos. Pasiruošti mokiniams padėjo 20 mokytojų. Gimnazijoje įgyvendintos inovatyvios lyderystės, patirtinio ugdymo iniciatyvos.

Gimnazijos direktorė Aušra Zebitienė dėkojo visai gimnazijos bendruomenei: mokiniams, mokytojams, pagalbos mokiniui specialistams, mokinių tėveliams ir aplinkos darbuotojams, pastebėdama, kad kiekvieno darbas, indėlis yra matomas ir vertinamas, kiekvienas šioje gimnazijoje yra labai svarbus.

Padėkos šventė organizuojama Salantų gimnazijai bendradarbiaujant su Salantų miesto ir Imbarės seniūnijomis. Salantų seniūnė Jolanta Ažondenienė ir Imbarės seniūnas Antanas Turauskis apdovanojo Seniūnų prizais 7 mokinius už aukštus akademinius pasiekimus ir 4 mokytojus, paruošusius mokinius konkursams ar olimpiadoms; dėkojo šeimoms, mokytojams, administracijai už puikius pasiekimus.

Šventėje tradiciškai paskelbtas Salantų gimnazijos Metų Mokinys 2024, kurį išrinko gimnazijos bendruomenė. Šią garbingą nominaciją laimėjo 2G klasės mokinys KAROLIS BACYS.

Šventinę nuotaiką sukūrė, dainas, šokius, eiles šventės dalyviams dovanojo gimnazijos mokiniai kartu su jiems padėjusiais pasiruošti mokytojais. Ačiū gimnazijos merginų ir pradinių klasių mokinių šokių kolektyvams (vadovas – šokio mokytojas Martynas Kazlauskis), pradinių klasių chorui (vadovė – muzikos mokytoja Vilma Budrienė), muzikos mokytojui Martynui Dapšauskui, gimnazistams dainininkams: Vaivai ir Ernestai; Laurai, Dalvitai ir Astijui; skaitovui Edgarui Petrov (mokytoja A. Stonkuvienė).

Autorius:
Direktoriaus pavaduotoja ugdymui Lina Vaitkuvienė

Nuotraukos:
Rimantas Jonušas

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos
  • Elektroniniai dienynai
  • Tėvams
  • Mokiniams
  • Mokytojams
Naujienų archyvas