Salantų gimnazijoje nuvilnijo 18-oji padėkos šventė

  • Paskelbta: 2023-06-19
  • Kategorija: Renginiai

Šventėje gimnazijos direktorė Aušra Zebitienė, Salantų seniūnas Kazimieras Galdikas, Imbarės seniūnas Antanas Turauskis dėkojo mokiniams, tėvams, mokytojams, gimnazijos darbuotojams, rėmėjams, partneriams už pasiekimus, iniciatyvas, savanorystę, gimnazijos kūrimą ir garsinimą.

Bendruomenei atsiuntė sveikinimą Seimo narys Antanas Vinkus. Ambasadorius pasveikino gimnazijos bendruomenę, įvertino gimnazijos pasiekimus ir palinkėjo visai gimnazijos bendruomenei toliau skleisti ir skiepyti žinias bei pažinimą augančiai jaunajai kartai, nešti šviesą ir garbingą gimnazijos vardą iš nedidelio Salantų miesto per visą mūsų šalį ir už jos ribų.

Kretingos rajono savivaldybės Tarybos narė Vitalija Valančiūtė pasidžiaugė, kad 18-oji Padėkos šventė jau pilnametė. Palinkėjo bendruomenei sėkmės.

Bendruomenę pasveikino gimnazijos tėvų komiteto pirmininkas Vidas Žabinskas.

Seniūnai, šios šventės partneriai, seniūnų prizais apdovanojo 9 mokinius: Eriką Raišutytę, 3G kl., Liną Mockų, 6 kl., Austėją Puotraitę, 1G kl., Karolį Bacį, 1G kl., Šarūną Gricių, 4G kl., Nataliją Alminaitę, 6 kl, Mantą Valauską, 2G kl., Smiltę Narvilaitę, 4 kl., Liepą Narvilaitę, 3 kl. ir du mokytojus: lietuvių kalbos ir literatūros mokytoją metodininkę Ainą Stonkuvienę ir dailės ir technologijų vyresnįjį mokytoją Rimantą Jonušą. Už iškovotas prizines vietas konkursiniuose renginiuose padėkota 49 mokiniams, 6 kolektyvams-komandoms ir jų šeimoms ir 23 mokinius ruošusiems mokytojams.

Šventėje tradiciškai buvo paskelbtas Salantų gimnazijos Metų Mokinys 2023. Šią garbingą nominaciją šiemet iškovojo abiturientė Roberta Diekontaitė.

Šventės dalyvius džiugino šokių mokytojo Martyno Kazlauskio vadovaujamas šokių kolektyvas, skaitovė Liepa Narvilaitė (mokytoja Daiva Žilinskienė), dainavo gimnazistės Ernesta Latakaitė ir Dalvita Rukaitė.

Sportinių šokių pora: Salantų gimnazijos mokinys Matas Bertašius ir jo žavioji partnerė Akvilė Lubytė – šventės viešnia,- dovanojo bendruomenei nepakartojamas sportinių šokių akimirkas.

Mokiniai padėkojo direktorei Aušrai Zebitienei, kad jiems gimnazijoje yra sudarytos visos sąlygos skleistis, bandyti savo talentus ir AUGTI.

Kad šventė paliestų dalyvių širdis, nuoširdžiai dirbo gimnazijos mokytojų ir darbuotojų komanda. Ačiū visiems.

Autorius:
Šventės organizatorė Lina Vaitkuvienė

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos