Šių mokslo metų pradžia Salantų gimnazijai itin šviesi ir džiugi!

  • Paskelbta: 2024-09-03
  • Kategorija: Renginiai

Mokslo metų pradžią Salantų gimnazijoje tradiciškai paskelbė gimnazijos direktorė Aušra Zebitienė. Salantų gimnazijos bendruomenę ir susirinkusius salantiškius sveikino Kretingos rajono meras Antanas Kalnius, Seimo narys Antanas Vinkus, Salantų parapijos klebonas Audrius Keršys, Kretingos rajono savivaldybės tarybos narė Vitalija Valančiutė, Salantų seniūnė Jolanta Ažondenienė, Imbarės seniūnas Antanas Turauskis, tėvų komiteto pirmininkas Vidas Žabinskas.

Šventėje nuotaikingomis dainomis visus džiugino 3G klasės gimnazistės, Salantų meno mokyklos mokinių grupė, vadovaujama mokytojo Evaldo Pučkoriaus, šoko Notėnų mamytės su savo vaikais.

Salantų gimnazijos bendruomenei ir visiems salantiškiams šis rugsėjis neeilinis. Susitelkus visai bendruomenei, aktyviai dirbant gimnazijos tėvų komitetui, padedant politikams,  pavyko pasiekti, kad būtų leista formuoti 3-ią gimnazijos klasę. Nenusakomas vienuoliktokų ir jų tėvelių džiaugsmas, nes jų ateitis buvo nežinoma ir bauginanti.

Gimnazijos bendruomenė nuoširdžiai dėkojo savo merui Antanui Kalniui, Seimo nariui Antanui Vinkui, Vitalijai Valančiutei ir kitiems rajono Tarybos nariams, gimnazijos tėvų komiteto pirmininkui Vidui Žabinskui ir visiems tėveliams – visada buvusiems šalia ir konkrečiais darbais padėjusiems siekti tikslo. Profesionalus ir vieningas darbas įtikino Švietimo, mokslo ir sporto ministrę Radvilę Morkūnaitę-Mikulėnienę ir jos iniciatyva buvo priimtas gimnazijai palankus sprendimas. Ačiū, Ministre.

Direktorė Aušra Zebitienė dėkojo savo mokytojams už puikius brandos egzaminų rezultatus ir lojalumą gimnazijai, nes iškilus grėsmei, kad neliks vienuoliktos klasės,  ne vienas buvo viliojamas dirbti kitose gimnazijose.

Šiandien gimnazija turi visus mokytojus ir pagalbos mokiniui specialistus, naujus mokslo metus pradeda ryžtingai ir viltingai.

Autorius:
Socialinė pedagogė Dinara Budrienė, šventės organizatorė

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos
  • Elektroniniai dienynai
  • Tėvams
  • Mokiniams
  • Mokytojams
Naujienų archyvas