ŠIMTADIENIS SALANTŲ GIMNAZIJOJE

  • Paskelbta: 2024-03-07
  • Kategorija: Renginiai

Šių metų kovo 1 dieną Salantų gimnazijoje praūžė abiturientų šimtadienis. Ta proga 79-os laidos abiturientus šiltai pasveikino direktorė Aušra Zebitienė, prisiminimais dalijosi pirmieji mokytojai Daiva Žilinskienė ir Romualdas Jonauskas, buvusios auklėtojai Vladislava Budrienė, Vilma Preibienė ir Milda Puškorienė.

Šventės tema – „Salantvudas. „Kelio į žvaigždes“ apdovanojimai“. Abiturientai savo gebėjimus, išradingumą, slapčiausius talentus turėjo parodyti atlikdami įvairias trečiokų gimnazistų sugalvotas užduotis ir taip pelnyti „Kelio į žvaigždes“ statulėlę. „Salantvudo“ įžymybėms – abiturientams – taip pat buvo įteikti 11,5 metų įvertinimai PUSTATESTAČIAI IR ŠIMTADIENIO KALENDORIUS, kad sėkmingai galėtų skaičiuoti likusias dienas iki egzaminų. Padėkos žodį mokyklai, administracijai, auklėtojai Rasai Bumblienei tarė ir dvyliktokai.

Tradiciškai vyko žaidimas „Laimingiausias abiturientas“, kurį pravedė jo įkūrėjas, buvęs pradinių klasių mokytojas Romualdas Jonauskas. Šiemet laimingiausiu abiturientu tapo Ugnius Gedvilas.

Šventę organizavo 3G klasės mokiniai ir auklėtoja Dalija Sabutytė.

Autorius:
3G klasės mokinė Vidmantė Petrulevičiūtė

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos