Prie Salantų gimnazijos iškilo istorinė Vyčio vėliava

  • Paskelbta: 2023-11-29
  • Kategorija: Renginiai

Antradienį gimnazijoje lankėsi lenktynininkas, Dakaro legenda Benediktas Vanagas ir UAB „Scandagra“ atstovai. Svečiai susitiko su gimnazijos bendruomene ir skambant Tautiškai giesmei iškėlė Vyčio vėliavą.

Salantų gimnazija įsitraukė į projektą „Ateities Lietuvai“. Šį projektą inicijavo įmonė UAB „Scandagra“ bendradarbiaudama su Lietuvos Junior Achievement (LJA). Kartu su „Scandagra“ ambasadoriais: Dakaro legenda Benediktu Vanagu ir olimpiečiu profesionaliu buriuotoju Roku Milevičiumi, jie dalijasi sukaupta profesine patirtimi, remia pedagogų kvalifikacijos kėlimo projektus, skleidžia pilietiškumo bei atsakingo vartojimo idėjas Taip visi prisideda prie verslios, drąsios, pilietiškos, draugiškos aplinkai jaunos kartos auginimo.

Lenktynininkas Benediktas Vanagas papasakojo mokiniams savo sėkmės istoriją, akcentavo, kad sėkmę atneša užsispyrimas ir darbas. Lietuva nuostabi šalis, lietuviai – gabūs, užsispyrę, siekiantys ir pasiekiantys aukštų tikslų žmonės. Būti lietuviu ir nešti Lietuvos vardą per pasaulį garbinga.

Autorius:
Direktoriaus pavaduotoja ugdymui Lina Vaitkuvienė

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos