Salantų gimnazijoje lankėsi Radvilė Morkūnaitė-Mikulėnienė, LR švietimo, mokslo ir sporto ministrė

  • Paskelbta: 2024-10-08
  • Kategorija: Svarbu!

Spalio 7 dieną Salantų gimnazijoje viešėjo LR švietimo, mokslo ir sporto ministrė Radvilė Morkūnaitė-Mikulėnienė, LR vidaus reikalų viceministrė Agneta Ladek, Kretingos rajono meras Antanas Kalnius, LR Seimo narys Antanas Vinkus, Tarybos narė Justė Stonkutė, Kretingos rajono savivaldybės švietimo skyriaus vedėja Asta Burbienė, vyr. specialistė Sonata Petravičienė, Salantų miesto seniūnė Jolanta Ažondenienė.

LR vidaus reikalų viceministrė Agneta Ladek pakvietė pokalbiui Švietimo skyriaus vedėją Astą Burbienę, gimnazijos administraciją ir pateikė naudingų idėjų narkotikų prevencijai vykdyti.

Svečiai susitiko su gimnazijos bendruomene – mokiniais, mokytojais, tėvais, darbuotojais – ir nuoširdžiai džiaugėsi sudėtingo bendro darbo rezultatais – suformuota vienuolikta klasė, mokiniai ir toliau saugiai, sėkmingai mokosi savo gimnazijoje.

Gimnazijos tėvų komitetas, vienuoliktokai nuoširdžiai dėkojo politikams, išgirdusiems juos, supratusiems jų nerimą dėl ateities. Ypač visus sujaudino mero Antano Kalniaus drąsa ir visokeriopa parama gimnazijai siekiant savo tikslo.

Direktorė Aušra Zebitienė pristatė svečiams Salantų gimnaziją kaip patrauklią ugdymo įstaigą, turinčią puikius darbuotojus ir labai gerus ugdymo(si) rezultatus.

Ministrė Radvilė Morkūnaitė-Mikulėnienė akcentavo, kad sprendimus priimti labai sunku, nes už kiekvieno skaičiaus yra žmonės — mokiniai, jų tėvai, mokytojai – ir jų likimai. Gera, kad rastas sprendimas visus pradžiugino. Ministrė žavėjosi žemaičių tvirtumu, užsispyrimu, kuris išreikštas ir gimnazijos moto „Je žemaitis osėspėrs, ėr i debėsi ėspėrs!“. Palinkėjo gimnazijos bendruomenei sėkmės.

LR Seimo narys Antanas Vinkus akcentavo, kad galia yra vienybėje, kad triumfavo žmoniškumas.

Autorius:
Direktoriaus pavaduotoja ugdymui Lina Vaitkuvienė

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos
  • Elektroniniai dienynai
  • Tėvams
  • Mokiniams
  • Mokytojams
Naujienų archyvas