Atverstas 40-asis Salantų gimnazijos ikimokyklinio ugdymo skyriaus ,,Rasa” gyvavimo puslapis

  • Paskelbta: 2023-12-04
  • Kategorija: Renginiai

Gruodžio 1 dieną SALANTŲ GIMNAZIJOS IKIMOKYKLINIO UGDYMO SKYRIUS ,,RASA” minėjo savo 40-ąjį gimtadienį, į kurį įstaigos bendruomenė sukvietė visus vaikučius, jų tėvelius, įstaigos darbuotojus, svečius. Gerumo, bendrystės ir draugystės gija į šventę atvedė visus norinčius prisiminti savo vaikystę, kur pradėjo bręsti svajonės ir jausmai, kur viskas nuoširdu ir tikra.

Šventėje dalyvavo ir sveikinimo žodžius tarė gimnazijos direktorė Aušra Zebitienė, Kretingos rajono savivaldybės meras Antanas Kalnius, vicemerė Vaida Jakumienė, Seimo nario Antano Vinkaus patarėja Vitalija Valančiutė, kuri perdavė gerb. ambasadoriaus sveikinimą, Imbarės seniūnijos seniūnas Antanas Turauskis, Salantų meno mokyklos direktorė Silvija Piluckienė, Salantų kultūros centro direktorius Aurimas Rapalis. Prisiminimais dalijosi ir ilgus metus lopšeliui-darželiui vadovavusi Adelė Pociuvienė. Na, o buvusi auklėtinė Agnė Iljinienė pradžiugino visus savo pasirodymu. Šis jos pasirodymas buvo tarsi padėka visai darželio bendruomenei už rūpestingumą, nuoširdumą, pirmąsias gyvenimo pamokas.

Švietimo įstaigos kelias – nesibaigianti kelionė, kurioje dalyvauja visa bendruomenė, tad ir gimtadienio šventei, kuri vyko Kretingos rajono Salantų kultūros centre, ruošėsi visi: mokytojos, vaikučiai ir jų tėveliai, nes kas gi geriau gali papasakoti apie šiandieninę istoriją, jei ne jie patys. Visi susirinkusieji liko sužavėti nuotaikingais, spalvingais ir linksmais pasirodymais, kurie šventės metu kūrė itin jaukią ir šiltą atmosferą.

Tikiu, kad dar daug metų įstaigos, kurioje skamba juokas, muzika, atgimsta senieji papročiai ir tradicijos, pildosi tėvelių lūkesčiai, durys ir pedagogų širdys bus atviros buvusiems, esamiems ir būsimiems ugdytiniams.

Autorius:
Direktoriaus pavaduotoja ugdymui Daiva Pučkorienė

Nuotraukos:
Rimantas Jonušas

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos